Welke soorten E-sigaret zijn er?

Er zijn verschillende soorten wegwerpbare- en herlaadbare e-sigaretten. E-sigaretten zijn een alternatief voor traditioneel roken. De e-sigaret bevat een vloeibare vulling die wordt verdampt door middel van opwarming. De vloeistof wordt opgewarmd door een verwarmingselement welke is aangedreven door de batterij. De vloeistof kun je kopen met- en zonder nicotine.

Als je geen ervaring hebt met roken, kun je het liefst een wegwerp e-sigaret gebruiken. Zo kun je kijken of het iets voor jou is. Deze worden niet opgeladen en je kan ze niet her-vullen. Ze zijn een uitkomst voor rokers die al in het bezit zijn van een oplaadbare e-sigaret maar deze niet bij de hand hebben.

E-sigaret kopen met een vulling, zijn bijzonder geschikt voor frequente rokers. Deze zijn oplaadbaar en je kunt ze opnieuw vullen. Om te beginnen met deze e-sigaretten schaf je de eerste keer een startpakket aan, zodat je een batterij en een oplader hebt.

E-sigaretten met een vloeistofvulling zijn voordeliger in prijs. De intensievere rokers kunnen veel langer hiermee gaan, dan met een normale pak sigaret. Het vullen van de vloeistof kan soms moeilijk zijn. Maar daar kom je wel over heen.

Er zijn ook losse na-vullingen, accessoires, opladers en batterijen beschikbaar voor de e-sigaret. Dus, je kunt het altijd upgraden. Ook zijn er vloeistoffen in verschillende smaken, met en of zonder nicotine. Het ligt dus aan jou wat je wilt en hoe frequent je dat wilt. De elektrische sigaret kan in ieder geval wel een oplossing zijn.